lauantai 17. joulukuuta 2022

Lumitöitä, lumenpudotuksia, puunkaatoja, vanhuspalveluja. Tiedustelut tilaukset ensijassa SÄHKÖPOSTILLA, ei tekstareina / whatsup viesteinä. Vastaan 10 sormijärjestelmällä tiedusteluihinne, en halua tihruta kännystä, känny vain soittoihin

Lumityömies Tampere 3.12.2022 Talonmiespalvelu@gmail.com Lumityöt pihatyöt vuodenaikojen mukaan

Lumitöitä, lumenpudotuksia, puunkaatoja, pensasaitojen alasleikkauksia, muotoonleikkauksia, vanhuspalveluja ja vanhuspalvelua Tampere. 

Talonmiespalvelu Tampere lumenluonnissa Pyynikillä 10.12.2022 Pyynikillä Lumityöt ensisijassa käteisellä
 Tilatkaa lumitöitä vanhusturvaa kierteleviä "huippuosaajia" vastaan suomalaiselta monitoimimieheltä. En ole henkilö, vaan talonmies, lumimies ;) toimin toki suomenkielen lisäksi yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä ;) palveluissani.

Lumenluonti,talkkaritilauksia, vanhuspalveluja ja vanhuspalvelua https://Lumityot-Tampere.blogspot.com

Tilatkaa vanhusturvaa kierteleviä huippuosaajia vastaan

 E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com Puhelin: 044-3380291 

Maksuehto käteisellä ennen palvelun aloittamista. Emme ole rahoituslaitos, emmekä toimi pankkina, joten jotta homma käynnistyy = ennakkomaksuin edetään. On valitettava ryssäläinen tapa yleistynyt suomalaisillakin, tehdään tilauksia aikomattakaan maksaa esim: Talo naisen nimissä, mies tilaa etc tilanteita vältän. Joten ennakkomaksuilla uuden asiakkaan kohdalla vältetään ns ristiriitatilaukset ja katteettomat tilaajat.


Lumitöitä, lumenpudotuksia, puunkaatoja, vanhuspalveluja. Tiedustelut tilaukset ensijassa SÄHKÖPOSTILLA, ei tekstareina / whatsup viesteinä. Vastaan 10 sormijärjestelmällä tiedusteluihinne, en halua tihruta kännystä, känny vain soittoihin. 

Kun teillä on kohteestanne kartta, asemakaava tmv on aika epätoivoista katsella jostain kännynäytöstä kohdetta. Siksi aina talonmiespalvelu@gmail.com liitteenä tiedustelussanne tarvittavat tiedot, sokkona en hintaa voi antaa ja pidän yhteydenottoanne vain ajantappona.
En tiedä kenen etua sillä ajetaan ettei tiedustelussa ole olennaiset tiedot heti.

On sitten pizzakuski, taksi, ambulanssi, joulupukki tai minä, niin tarkka osoite laakista tiedustelussa. Ei ole aikaa haaskattavaksi huuhaayhteydenottojen kanssa.

Valkoista joulua ja rauhaisaa joulunaikaa. 

Oheisessa kohteessa oli mallikas tilaus, on ilo palvella asiansa osaavia asiakkaita:Valkoisen miehen talkkaritilaukset aina yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla.  Tuli jälleen liian monta puhelintiedustelua, eikä riittäviä oheistietoja sähköpostilla.

Pidän suorastaan vittuiluna epämääräisiä yhteydenottoja ilman tarkkoja oheistietoja: Osoite, kuva / kuvia kohteesta, sekä toiveita siitä mitä pitäisi tehdä vai annetaanko vapaat kädet toimia parhaaksi katsomallani tavalla ennakkomaksuin.

Se on moro ;)

Lumityö Tampereen talousalueella
------------------
--------------
Näin joulun alla terveisiä Joulupukilta joka ottaa Tampereen talousalueella tilauksia. Katsokaa alta olevilta blogista ja videolta lisää ;)

Joulupukkipalvelu@gmail.com

Ohessa jouluvideo muutaman vuoden takaa kuinka pukki toimii ;)

 
------------------------------------

--------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti